trende
trende

HAŞERE İLAÇLAMA

13.06.2023
782
HAŞERE İLAÇLAMA

Sizi rahatsız eden haşerelerin taşıdıkları bulaşıcı hastalıklar ile yaşamak zorunda değilsiniz. Firmamız Adana da haşere ilaçlama Alanında % 100 Garantili hizmet veren ilk firmadır.

Bayer Biyosidal Ürünlerini Kullanıyoruz.

Firmamız bütün haşere ilaçlama uygulamalarında İthal ilaçlar (Bayer – BASF – Syngenta ) kullanmaktadır. Ayrıca yaptığımız bütün ilaçlama uygulamaların da Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Türkiye Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından belirtilmiş olan standartlar esas alınmaktadır. Adana’da hizmet verdiğimiz on binlerce memnun ve her türlü haşereden sağlığını kaybetmeden kurtulmuş müşterimiz mevcuttur. Sizde kokusuz, renksiz ve garantili bir şekilde haşerelerden kurtulmak istiyorsanız bizi hemen 0322 235 7242 – 0552 547 7242 numaramızdan arayın veya iletişim sayfamızdan bize mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca bizi tercih eden müşterilerimizin son yorumlarını da okuyabilirsiniz.

Bir böcek ilaçlama firması ile çalışmadan önce internette firma ismini yazarak herhangi bir şikâyeti olup olmadığı kontrol edebilirsiniz.

Böcek İlaçlama Fiyatları

2016 yılından bu yana Adana’da her ilçesinde hizmet veren firmamız; sunduğu hizmet kalitesinin yanı sıra; bu seviyede ilaçlama yapan firmalar göz önüne alındığında en uygun fiyatlarla ilaçlama yapan firmadır. İşinde uzman personelimiz, bütün haşerelere karşı yaptıkları uygulamalarda % 98 lik muazzam bir başarı sağlamışlardır. Adana Böcek İlaçlama Firması olarak ( Bayer – BASF )gibi ithal ürünleri kullanarak yaptığımız böcek ilaçlama işinin (ilçelere göre ortalama) fiyatları şu şekildedir:

2023 Yılı Adana Böcek İlaçlama Fiyatları

Adana’da yüklendiğimiz misyon, beklentilerinizi karşılayan ilaçlama uygulamalarını en uygun fiyatlarla sunmaktır. İletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşırsanız, Adana’nın tüm ilçelerinde bulunan geniş servis ağımız sayesinde verdiğimiz haşere ilaçlama – böcek ilaçlama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Size problem çıkaran haşere türünü belirlemek için haşere türleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Çukurova Böcek İlaçlama

Adana Çukurova verdiğimiz böcek ilaçlama hizmeti genellikle pire, hamamböceği ve fare ilaçlama uygulamalarından oluşmaktadır. Geniş servis ağımız sayesinde Adana Çukurova ilçesinde tüm mahallelere böcek ilaçlama – haşere kontrol hizmetlerini sunmaktayız. %100 çözüm garantisiyle sunduğumuz böcek ilaçlama hizmetlerimiz, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam gibi ilçelerde yoğun talep gören uygulamalardır.

Seyhan Böcek İlaçlama

Adana Seyhan da  sunduğumuz böcek ilaçlama hizmetlerimiz de fare ilaçlama, pire ilaçlama, hamamböceği ilaçlama gibi hizmetler üzerine yoğunlaşan servislerimizdir. Evleri, okulları, iş yerlerini, otoparkları, hastaneleri, gemileri, bahçeleri yani tüm kapalı ve açık alanları ilaçladığımız Avrupa takasındaki servislerimiz Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam

Adana Seyhan da bulunan tüm mahallelere geniş servis ağımız sayesinde 7/24 hizmet sunmaktayız. Telefon numaralarımızı kullanarak bize ulaştığınızda, bir saat gibi kısa bir süre içinde böcek ilaçlama uygulamalarımızdan faydalanabilirsiniz.

Böcek İlaçlama Firmaları

Adana’da bulunan 80 civarındaki böcek ilaçlama firması, Adana diğer illerle kıyaslandığında oldukça fazla miktarda böcek ilaçlama şirketinin şehirde bulunduğunu göstermektedir. Dikkat edilmesi gereken, bu firmaların büyük bir kısmının korsan işletmeler olması yani İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından verilen ve denetlenen belgelere sahip olmadan çalıştıklarıdır.

Gerekli belgelere sahip olan ve sağlık örgütleri tarafından belirlenen koşullarda böcek ilaçlama uygulamaları yapan firma sayısı ise iki elin parmaklarını geçmemektedir. Firmamızın sahip olduğu belgeleri ve üstlendiği böcek ilaçlama işleri neticesinde elde ettiği referansları ilgili sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından belirlenen ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili kuruluşları tarafından onaylanan kriterlere uygun şekilde böcek ilaçlama işlerini üstlenen ve yerine getiren firmamız, sektörle ilgili tüm yeterlilik belgelerine sahiptir ve düzenli olarak (3 ayda bir) İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından denetlenen firmalar arasında bulunmaktadır.

Kaliteli ithal ilaçlama ürünleri kullanan, randevularına zamanında giden ve sorunun kaynağına ulaşıp ortadan kaldıran, verdiği hizmetleri uzman, güler yüzlü, saygılı personeli aracılığıyla sunan firmamız; tüm haşere sorunlarında arayacağınız şirket olmalıdır.

Fare İlaçlama İstanbul

Fare ilaçlama Adana ilinde sunduğumuz hizmetler arasında ilk sırada yer alan hizmetimizdir. İstanbul fare ilaçlama servisimiz Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam gibi ilçelerden yoğun talep gören yani daha çok İstanbul Anadolu yakasında verdiğimiz bir hizmet olarak gösterilebilir.

Adana da fare ilaçlama hizmetinden sıklıkla faydalanan ilçeler Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçeleri olarak gösterilebilirler.

İlaçlanacak olan alanın kapalı veya açık olmasına göre ve sorunun büyüklüğüne göre (yani ilaçlanan alanın ihtiyaçlarına göre) kullandığımız fare ilaçlama yöntemleri ise şunlardır:

  1. İstasyon Yemleme
  2. Pellet Serpme
  3. Paste Zehir

Pire İlaçlama İstanbul

Adana’DA yoğun şekilde gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımız arasında bulunan pire ilaçlama, %100 sonuç garantisiyle ve en uygun fiyatlarla sunduğumuz hizmetlerimizden bir tanesidir. Fiyat aralığı sorunun yoğunluğuna göre değişebilen pire ilaçlama uygulamalarımız, eski ve ahşap yapıların yoğun olduğu Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam gibi ilçelerde daha çok talep edilen hizmetlerimizden birisidir.

Pirelerin hızlı şekilde üremeleri ve çok küçük olmaları, mücadele edilmesi en zor olan haşere türleri arasına girmelerini sağlamaktadır. İlaçlama sırasında henüz çatlamamış olan yumurtaların kırılmasıyla birlikte tekrarlayabilen sorun, birçok haşere kontrol firmasının 2. Ve hatta 3. İlaçlamayı önermesine yol açmaktadır. Firmamız ise kullandığı Sisleme Sistemleri sayesinde ilk ilaçlama uygulaması sonucunda pire sorununuzu çözmektedir. %100 garantili pire ilaçlama hizmetimizden veya diğer hizmetlerimizden yararlanmak istediğinizde, 7/24 hizmet sunan telefon numaralarımızı arayabilirsiniz.

En İyi Böcek İlaçlama Şirketi

  • Uzman, güler yüzlü ve saygılı personelimiz,
  • Geniş servis ağımız,
  • 7/24 hizmet sunan iletişim telefon numaralarımız,
  • Randevularımıza zamanında gitmemiz ve sorunlar üzerinde yaptığımız kapsamlı çalışma sonundaki ilaçlama uygulamalarında %100 sonuç garantisi vermemiz,
  • En kaliteli ilaçlama ürünlerini kullanmamız,

Adana da hatta tüm Türkiye çapında sektörün ‘en iyi böcek ilaçlama şirketi’ olmamızı sağlayan özelliklerimizdir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve haşere sorunlarınızdan %100 kurtulma garantisi veren bir firmayla çalışmak istiyorsanız, bizi aramalısınız.

Böcek İlaçlama Yorumları

Forumlarda ve farklı platformlarda yer alan böcek ilaçlama yorumları, tüm haşere sorunlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak olan en iyi firma olarak bizi işaret etmektedir. Bunun nedeni 2016 yılından bu yana haşere sorunlarında yardımcı olduğumuz binlerce müşterimizin farklı ortamlara yansıttıkları memnuniyetleridir.

Böcek ilaçlama yorumları her soruna uygun otomatik cihazlar kullandığımızı, problemi kökünden çözen ve kesinlikle sağlığa zararı olmayan kaliteli ithal ilaçlar kullandığımızı, yaptığımız ilaçlama uygulamalarında %90’ın üzerinde başarılı sonuçlara ulaştığımızı göstermektedir.

Müşterimizin sorunun çözülmediğini belirttiği durumlarda yaptığımız ikinci ve gerekirse üçüncü ilaçlama uygulamaları ise, farklı ilaçlarla ve ilaçlama yöntemleriyle yapılan, tamamen ücretsiz şekilde gerçekleştirilen uygulamalardır.

Böcek İlaçlama Firması Tavsiyesi

Böcek ilaçlama firması konusunda tavsiye almak istediğinizde internetteki farklı platformları ziyaret edebilirsiniz. Bu platformların hemen hepsinde bizi tavsiye eden yorumları göreceksiniz. Biz de böcek ilaçlama firması tavsiyesi verirsek, gerekli belgelere sahip olan, uygun donanımı ve uzman personeli olan, uygun ithal ve kaliteli ilaçları kullanarak böcek ilaçlama uygulamaları yapan bir firmayla çalışmanızı tavsiye ederiz. Sektörde bu kriterleri karşılayan en iyi böcek ilaçlama firması da yine biziz.

Belediyeler Böcek İlaçlama

Belediyeler evlere veya iş yerlerine yani özel mülkiyette olan mekânlara ilaçlama hizmeti sunan kurumlar değillerdir. Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü tarafından verilen Vektörle Mücadele ve İlaçlama Hizmeti, insan sağlığına zarar verebilen ve salgın hastalık tehdidi oluşmasına yol açan yerlerin ilaçlanmasıdır. Yani belediyeler şehir parkları, kanallar ve kanalizasyon girişleri vb. yerlerin ilaçlanmasını sağlayan kurumlardır.

Belediyeler İlaçlama Yapar Mı?

Yukarıda açıkladığımız gibi belediyeler ilaçlama yaparlar ama sadece kamusal alanlarda ve salgın hastalık tehdidinin oluştuğu durumlarda ilaçlama uygulamaları yaparlar.

Ev Böcek İlaçlama

Özellikle eski ve ahşap evler, kanalizasyon borularındaki çatlakların olduğu tesisatın bulunduğu evler ve deniz kenarına yakın, nemli ve özellikle bahçeli evler, haşere sorunlarıyla en çok yüzleşen yaşam alanları arasında bulunmaktadırlar. Böceklere ve diğer haşere türlerine sağladığı besin kaynakları nedeniyle de sıklıkla haşere sorunlarıyla karşılaşan evler, ev böcek ilaçlama hizmetimizden faydalanan mekânlardır.

Ev İlaçlama Fiyatları

Ev ilaçlama fiyatlarımızı sorunun büyüklüğüne ve ilaçlama uygulaması yapılacak olan alanın büyüklüğüne bağlı olarak değişmektedir. Ortalama fiyatlar ise yukarıda verdiğimiz böcek ilaçlama fiyatlarıyla aynıdır.

Teklif Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.