trende
trende

SU TESİSAT HİZMETİ

23.11.2023
49
SU TESİSAT HİZMETİ

Apartmanlarda ve sitelerde bulunan su tesisatları periyodik bakımları şirketimiz tarafından genel kurul öncesinde tesis işletme projesine dahil edilerek ortalama maliyetleri yılın başında belirlenir. Kat maliklerinin onayına müteakip su tesisatlarının yıllık periyodik bakımları ve arızaları şirketimiz tarafından yaptırılır ve denetlenmesi sağlanır. Böylece yaşanabilecek her tip arızanın mümkün olduğunca önüne geçilerek güvenli, sürdürülebilir ve maliyet avantajı sağlayan bir işletme ve bakım hizmeti sunulmuş olur.

Su tesisatı, şebekelerden tedarik edilen temiz suyun su borularıyla (alt ve üst yapı dahil) tesislere döşenerek kullanıma hazır hale gelmesini ve kullanılan suyunda aynı yollarla doğaya tekrar tahliye edilmesini sağlayan sistemlerdir.

Ev ya da ofis gibi kullandığımız farklı yaşam alanlarında, kalabalık yerlerde sağlıkla ve güvenle yaşayabilmenizde önemli yer tutan su tesisatı, suya olan gereksiniminizi en iyi şekilde karşılamanızı sağlar. Su tesisatı, özellikle de bir evin en önemli kısmıdır ve su sızıntılarına maruz kalmamak için gereken bakım ve onarım işlemleri ihmal edilmemelidir.

 Teknik işletim ve bakım hizmetleri, sadece arıza oluştuğunda alınması gereken bir hizmet değil, daha öncesinden önlemi alınması gereken bir hizmettir. Apartman,site ve tesis bünyesinde bulunan tüm makine parkurlarının düzenli bakımını da kapsar. Bakımı düzenli yapılan tesislerdeki tüm makine parkurları sorunsuz ve düzenli çalışacağı için oluşabilecek sorunlar minimum seviyeye indirilir.

 Teknik işletim ve bakım hizmetleri kapsamına giren tüm bu işler farklı teknik konuları içerir ve her biri birbirinden çok farklı şirketlerin uzmanlık alanına girer. Dolayısıyla binalarda bu işlerden sorumlu yönetimlerin hem sağlam bir tedarikçi zinciri sağlaması lazım hem de yapılacak/yapılan işlerin içeriğine ve maliyet durumuna hâkim olması gerekmektedir.

 İşte tamda bu noktada Saha Site Yönetim ve Danışmanlık devreye girmektedir. Uzun yıllar yönetim sektöründe profesyonel tecrübeler edinmiş şirketimiz yönetimler adına her tip teknik işletim ve bakım onarım hizmetlerinin güvenli, yasalara uygun ve optimum maliyetlerde gerçekleştirilmesini sağlar. Gerek mevcut yönetimlerle çalışan tedarikçilerin gerekse de şirketimiz tarafından yönlendirilen tedarikçilerin seçimini ve sözleşme yönetimini kanunlar ve evrensel standartlar kapsamında gerçekleştirir.

Apartmanlarda ve Sitelerde Genellikle Sorun Yaratan Su Tesisatı Problemleri;

  • Sıhhi tesisat sızıntılarının ve kaçaklarının tespiti
  • Boru sızıntılarının tespiti, onarımı ve tamiri
  • Depo ve hidrofor tesisatı bakım, onarım ve yenileme
  • Bakır boru tesisatı bakım, onarım ve yenileme
  • Döşeme altı kaçak tespiti
  • Binaların gizli su ve kanalizasyon sızıntıları
  • Kanalizasyon/drenaj tıkanıklığı problemleri ve projelendirme
  • Atık su kaçağı bakımı ve onarımı
  • Her tip su kaçağı bakımı ve onarımı
  • Bina ve daire içi duvarların arkasında su kaçaklarının tespiti ve onarımı

Saha Site Yönetim ve Danışmanlık uzun yıllardır çalıştığı tesisat şirketleri ile (alt ve üst yapı projelendirme, satış ve kurulum, yedek parça tedariki, bakım ve onarım hizmetleri) yasa, denetim, mali işler ve can güvenliği konularında sürekli işbirliği içerisindedir.

Saha Site Yönetim ve Danışmanlık0552 606 7242  numaralı 7/24 müşteri hizmetleri sayesinde tüm sakinlerin ve binada görevli personellerin makine parkurları konusundaki her tip önerisini, taleplerini ve şikayetlerini otomasyon sistemi üzerinden kayıt altına alır ve derhal tedarikçi firmaları tesise yönlendirerek çağrıların sonuçlandırılmasını sağlar.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.