trende
trende

Otopark Zemin Temizlik Hizmetleri

23.11.2023
76
Otopark Zemin Temizlik Hizmetleri

Otoparka sahip olan yerler araç sahibi olan kişilerin ilk tercihidir. Çünkü araç sahipleri otoparkı olan alanları daha güvenilir bulur. Ayrıca bu yerlerin imkânı sayesinde araçlarınızı park etmek için boş alan aramaz ve ekstra zaman harcamazsınız. Otopark zemin temizliği güvenilir bir alan imajı yaratmak için önemlidir.

Firmanıza ve tesisinize gelen kişilerin ilk ziyaret ettiği yer otoparklardır. Gelen ziyaretçileri temiz bir alanla karşılamak sizlere prestij kazandırır. İlk izlenimdeki etki firma ile kişiler arasında olumlu sonuçlara sebep olur. Otoparka sahip olan alanlarınız için buranın zemin temizliği konusunda Aybars Temizlik ile anlaşabilirsiniz.  Firmamız sayesinde otoparkınız temiz bir görünüme kavuşur. Aybars Temizlik olarak profesyonel şekilde temizlik işlemlerinizi yaparak kişiler üzerinde oluşacak itibarınıza katkı sağlamaktayız. Bu işlemi sizin isteğiniz doğrultusunda periyodik aralıklarla yapıyoruz.

Sahip olunan otoparkların daima temiz olması ve düzenli aralıklarla temizliğinin yapılması kişilerin ziyaretleri sırasında dikkatleri çeker. Temizlik kişilerdeki güven duygusunu tamamlar ve gönül rahatlığı ile araçlarını otoparka bırakırlar.

Otopark zemin temizliği işleminin düzenli aralıklarla yapılması uzun vadede daha hesaplı olur. Bunun sebebi ise sürekli olarak bakımlı ve temiz olması sayesinde onarımı gerektirecek bir durum ile karşılaşılmamasıdır.

Otopark Zemin Temizlik Hizmetleri

Otoparklar birçok alanda bulunur. Binalar, iş merkezleri, apartmanlar ve alışveriş merkezleri arabaların park edebileceği alanlara sahiptir. Arabaların bulunacağı bu alanların her an temiz kalması zordur. Bu yüzden profesyonel çalışan firma ile anlaşmanız gerekir. Bu şekilde, kısa süre içinde otopark zeminin temizlenmesini sağlarsınız. Otoparka sahip olunan alanların açık ve kapalı, az veya çok katlı, yer altında ve garajda olması fark etmemektedir. Otopark zemin temizliği hizmetini sahip olunan otoparkın şekil ve boyutuna bakmaksızın gerçekleştiriyoruz. Hizmetimizde süpürme ve yıkama işlemlerini yapıyoruz.

Otopark zemininde görülen ince tozların temizlik aşaması oldukça zahmetli ve zordur. İnce tozların temizliğinin yapılmaması halinde tozlar araç yüzeyleri de dahil otopark yollarında ve yol kenarlarında birikir. Bu ve bunun gibi unsurlar, otoparka aracını park eden kişilerin hoşuna gitmeyeceği gibi görüntü kirliliğine de sebep olur. Titiz araç sahipleri bu durumu göz önünde bulundurursa otoparka ve tesisinize gelmekten vazgeçer. Bu da prestij ve ekonomik bakımdan olumsuz etkiye sebep olur. Saha Site Yönetim ve Danışmanlık olarak bizlere İhtiyaç duymanız halinde otopark zemin temizliği hizmetini kısa sürede titizlikle gerçekleştirerek toz ve kir gibi sorunlarının önüne geçmekteyiz.

Otopark Zemin Temizliği Hizmetimizde Sağladığımız Faydalar

Otopark zemin temizliği hizmetinde şirketimizin sağladığı faydalar oldukça fazladır. Düzenli şekilde yapılan temizlik sayesinde park yüzeyleri ve otopark zeminleri uzun süre dayanıklılığını korur.

Otoparkta zamanla biriken çakıl, kum ve toz parçaları sorun yaratabilir. Bunun yanı sıra; araçlardan akan ve damlayan yağlar, araçların tekerlerinin zemine sürtünmesi de bir problemdir. Sonuç olarak bunlar otoparkın yüzeyinde aşınmalar ve bozukluklar oluşturur. Asfalt yüzeye sahip olan otoparkların zeminlerinde oluşan yıpranmalar su sızmalarına karşı daha hassas olur ve otoparkın zemininde deformeler gözükür. Bunlara ek olarak, yıpranan zeminde beton tozu oluşmaya başlar. Otoparkların zemininde yapılan temizlikler haricinde otopark içinde bulunan çöplerin toplanmaması kötü hava kirliliğini oluşturur.

Yine insanların çöp kutularına attıkları ağır metaller, petrole bulanmış parçalar ve organik bileşenlerin çöp kutularında uzun süreli kalması çevredeki kişilerin rahatsızlığına sebep olur. Periyotlar halinde yapılan otopark zemin temizliği otopark tesisinin daha güvenilir olmasını sağlar.

Otoparkta biriken toz, kum ve döküntüler araçlarını park eden kişilerin yürürken kaymasına veya düşmesine sebebiyet verir. Bu gibi sorunların önüne geçerek kişilerde ve araçlarda oluşabilecek her türlü kaza ve yaralanmalara karşı önlem almış oluyoruz. Otopark zemin temizliği ile yaşanılacak sorunların önüne geçmek için Saha Site Yönetim ve Danışmanlık  ile anlaşarak düzenli olarak yıkama ve süpürme işlemleri yaptırabilirsiniz. Böylelikle oluşacak hasarın önüne geçmiş olursunuz. Otoparkların düzenli aralıklarla temizlenmesi pratiklik oluşturacağı gibi ekonomik anlamda da fayda sağlayacaktır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.