trende
trende

TESİS ARGE HİZMETLERİ

23.11.2023
48
TESİS ARGE HİZMETLERİ

Dünyadaki teknolojik gelişmeler tüm sektörlerde ve alanlarda hayatımızı çok daha kolay hale getirirken aynı zamanda bizlere zaman ve maliyet avantajı sağlamaktadır. Tam da bu noktada apartmanların, sitelerin, rezidansların, plazaların ve iş merkezlerinin her geçen gün artan ihtiyaçlarını ve maliyetlerini göz önüne aldığımızda gelişen teknolojilerden faydalanmamak verimlilik ve optimizasyon açısından affedilmez bir hata olacaktır.

SAHA SİTE YÖNETİM VE DANIŞMANLIK, otomasyon alt yapısı, uzman kadrosu ve yıllardır iş birliği yaptığı tedarikçileri ile apartmanlar ve siteler için ihtiyaç dahilinde olan genel her bir iş birimi veya talebi için verimlilik ve optimizasyon çalışması yapar. Bu çalışmalar neticesinde binalar, ortak yaşam alanları, elektronik sistemler ve makine parkurları dahil olmak üzere yaşam çözüm yazılımlarının ve donanımlarının araştırılması ve geliştirilmesi ile tesislere ve tesislerde yaşayan sakinlere optimum fayda sağlamak amaçlanır.

Teknolojik yazılımlar ve donanımlar kullanılarak apartmanların ve sitelerin giderlerinin maliyet analizlerini yaparak giderlerin düşürülmesini sağlarız.

Maliyet dışında ise sakinlerin daha huzurlu, keyifli, güvenli ve verimli yaşamasını sağlayacak projeler geliştiririz. Buna mukabil gelişen tüm yeni teknolojilerin ihtiyaç dahilinde apartman ve sitelere entegrasyonunun sağlarız.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.