trende
trende

ALT YÜKLEYİCİLER İLE SÖZLEŞME YÖNETİMİ

23.11.2023
35
ALT YÜKLEYİCİLER İLE SÖZLEŞME YÖNETİMİ

Apartmanlarda ve sitelerde süreklilik arz eden ve ciddi bir maliyet kalemi olan en önemli gider kalemlerinden ve konulardan biri de tedarikçilerin yönetimidir.

Bu tesislerde bulunan makine parkurlarının (asansör, hidrofor, diafon, jeneratör, elektrik ve su tesisatları, havuz ve denge havuzu, dalgıç pompa, elektrik panoları, ısıtma soğutma sistemleri vb.) ve tüm alt/üst yapının genel periyodik bakımlarının yapılması, bazı durumlarda ise sadece ihtiyaç dahilinde tamiratının veya yenileme çalışmalarının yapılması kaçınılmazdır.

Asansör, hidrofor, havuz, bahçe, peyzaj, diafon, jeneratör, elektrik alt yapısı, su ve kanalizasyon alt yapısı, bodrum katlardaki ve çatılardaki alt yapı çalışmaları, dış cephe, bina otopark ve bina girişindeki güvenlik kapıları vb. her şeyin bir bakım zamanı veya kullanım ömrü vardır. Zamanında yapılmayan periyodik bakım ve yenileme çalışmaları apartmanlarda ve sitelerde medeni yaşam standartlarının aşağı çekilmesine hatta sakinlerin can güvenliklerinin tehlikeye girmesine dahi sebebiyet verecek niteliktedir. Dolayısıyla bu kapsamda devletimiz, apartmanlarda ve sitelerde bulunan her tip ortak alan, makine parkurları ve demirbaşlar için dahi yasal zorunluluklar belirlemiştir.

Tüm proseslerin yasalara ve bu konularda belirlenmiş dünya standartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi için tedarikçi seçimi ve bu tedarikçilerle yapılan sözleşmeler hayati önem arz etmektedir.

İşte tamda bu noktada  Saha Site Yönetim ve Danışmanlık devreye girmektedir. Uzun yıllar, önce inşaat sektöründe sonrasında yönetim sektöründe profesyonel tecrübeler edinmiş şirketimiz yönetimler adına her tip tedarikçinin seçimini ve sözleşme yönetimini kanunlar ve evrensel standartlar kapsamında gerçekleştirmektedir.

Alt yükleniciler arasında çoğu zaman kamu kurumları da bulunmaktadır. Elektrik ve Sular İdaresi, Belediyeler, Valilikler, İnternet şirketleri vb. birçok kurum ile yapılması gereken her tip anlaşma ve bakım onarım çalışmalarını şirketimiz yönetimleriniz adına kolaylıkla gerçekleştirir.

Yönetim kurullarının onayı ile belirlenen yüklenicilerin tüm hukuki ve profesyonel süreçlerini Saha Site Yönetim ve Danışmanlık  apartmanlar ve siteler adına yönetir.

Şirketimiz SAHA SİTE YÖNETİM VE DANIŞMANLIK  ilkeleri dahilinde tedarikçiler üzerinden para kazanmaz!

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.